ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ви будете в шоці! Мати-садистка з дитиною підходять до банкомату - грошей нема, і вона в люті, по-звірячому, кидається на сина, б'є по голові, копає в живіт... (ВІДЕО)

    02 травня 2024 четвер
    112 переглядів
    Мати-садистка жбурляє сина в бік проїзної частини під машину

    в Інтернет потрапила моторошна відеозапис: жінка намагається зняти гроші з банкомату, але раптом кидається бити свою дитини.

    Жінка з дитиною в магазині підходить до банкомату, щоб зняти гроші. І раптом вона в люті накидається на сина, б'є з усієї сили по голові. Хлопчик падає, і мати починає бити дитину ногами прямо в живіт. Хтось із покупців просить її заспокоїтися, жінка виволікає сина з магазину і буквально жбурляє його в бік проїзної частини, мало не під машину.

    Сім'я, як з'ясували журналісти, вже давно в категорії неблагополучних. Мати-садистка Жанна Войтішек каже, що вона одна ростить сина, мовляв, їй важко, грошей не вистачає. Того дня жінка розраховувала отримати допомогу на дитину, а грошей на картці не виявилося. Вона не змогла купити собі сигарети, це її сильно розлютило, і зігнати злість чомусь вирішила на 5-річного сина.



    Жанна Войтішек, мати хлопчика: «Потрібні були гроші дожити, на хліб, на сигарети, там купити дитині шоколадку або ще щось».

    Не виключено, що так по-звірячому матір била сина не вперше, адже, як виявилося, Жанна Войтішек психічно нездорова. Вже кілька років вона перебуває на обліку в диспансері. Тепер жінці доведеться відповісти за свою жорстокість по закону.

    Що ж стосується долі п'ятирічного Діми, то стало відомо, що хлопчика на час забрали від матері, а її саму відправили на психіатричну експертизу. Не виключено, що жінку чекає примусове лікування, передає кореспондент НТВ Валерія Альохіна.


    mati2.jpg


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Трагедії на Закарпатті - нелюд бив свою матір без безперестанку, не дивлячись куди, а далі накрив...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору