ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Винахідливий Яценюк

    19 березня 2024 вівторок
    64 переглядів
    Цікаво, в МВФ знають про реальний стан справ в українській економіці?

    Протягом року, а може й більше, економіка України безпосередньо залежить від вливань Міжнародного валютного фонду. Є подачка - незалежно повільно пливе за течією, не дає МВФ кредити - відповідно і країна різко зупиняється, тому як свого потенціалу більше не залишилося.

    І щоб знову, і знову валютний фонд продовжував «давати», український уряд лізе зі шкіри геть, щоб виконати всі умови, навіть якщо вони дуже негативно впливають на звичайний народ. Адже всім відомо, що умови, на яких МВФ перераховує транші далеко не найкращі.

    Більше за всіх на терені канюченням грошей відзначився прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. Глава уряду йде на будь-які хитрощі, аби заповітні купюри впали на рахунок держави. Звичайно, його завзяття могли б викликати бурхливі овації і похвальні вигуки, якби ці самі кредити доходили до країни, а не опускалися в кишені керівної верхівки незалежної.

    Загалом, тепер можна з повною впевненістю заявляти про те, що український прем'єр справжній аферист. Його махінації із заробітною платою, яка, виявляється, виросла як на дріжджах на 30% - досягнення надзвичайне. З одного боку можна подумати, що нарешті справи на Україні стали налагоджуватися, з іншого, звичайний народ ці поліпшення просто не помічає і це не дивно, тому як їх просто немає. Так, вони є на папері, і те, це прогресивне зростання зарплат, всього лише на всього вмілі обчислення прем'єра.

    Насправді, за останній рік падіння заробітної плати склало 22%, падіння, але ніяк не зростання. Природно такий стан справ не влаштувало винахідливого прем'єра, тому він не врахував тих, хто працює неповний робочий день і взяв тільки людей з повним графіком роботи і поділив фонд оплати. І вуаля - реформи на обличчя, зарплата різко підвищилася, всі раді, особливо Яценюк, адже йому знову вдалося обдурити МВФ. Тепер завдяки таких хитрощів, довгоочікуваний транш у розмірі 10 мільярдів доларів не змусить себе довго чекати.

    Цікаво, в міжнародному валютному фонді знають про реальний стан справ в українській економіці?
    Читайте також: Тепер і Гонтарева визнала українські банки найгіршими у світі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору