ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Італії лорд спробував згвалтувати дівчину, але вона змогла обезголовити його... повстали жителі міст проти феодалів (ВІДЕО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    Стартував знаменитий фестиваль

    В італійському місті Іврея проходить традиційна щорічна битва апельсинами. Карнавал є візитною карткою міста. За подією спостерігають до 100 тисяч глядачів, а за чотири дні фестивалю використовується до 500 тонн апельсинів.



    Фестиваль стартував 6 лютого і закінчиться 9-го. У змаганнях бере участь 9 команд і більше 4000 людей, які з усіх сил кидають один в одного апельсинами, повідомляє The World's Best Festivals.


    Найбільше страждають ті, хто їдуть і курсують по колу площі у візках. У багатьох учасників захисні шоломи. Захід небезпечний. Деякі учасники залишають помаранчеве поле з синцями.


    Відзначимо, що битва апельсинами символізує повстання жителів міст проти феодалів, яке, за повір'ям, відбулося приблизно в 12-13-му столітті.


    Легенда свідчить, що місцевий лорд хотів здійснити право першої ночі (право пана) з дочкою мельника напередодні її весілля. Лорд спробував згвалтувати її, але дівчина змогла обезголовити його. Городяни тут же кинулися на стражників, які були в возі, запряженому кіньми. Сьогодні ця боротьба між класами представлена в битві апельсинів.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Італійська романтика в центрі Ужгорода... або, як вести бізнес італійцеві Джузеппе Чічеро в Ужгороді (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору