ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У АТО обстріляли машину начальника Генштабу України

    26 квітня 2024 п'ятниця
    120 переглядів
    Інтенсивність мінометних обстрілів, дійсно, зросла ...

    Про це на своїй сторінці в соцмережі написав відомий волонтер Роман Доник.

    Кілька днів тому в зоні АТО бойовики обстріляли автомобіль, в якому пересувався начальник Генштабу України генерал Віктор Муженко.
    «Кілька днів тому розминулися зі "Спартаном" практично на передку. Потім вже дізнався, що Муженко катався цілий день по передку. Коли їхав, обстріляли їх машину по дорозі з ЗУшки і міномета», - зазначив волонтер.

    Доник також спростував інформацію про те, що терористи обстрілюють позиції ВСУ з заборонених Мінській угоді гаубиць і Градів:
    «Зустрічав навіть інформацію в мережі, що обстріли велися гаубицями і Градами. У той час, мовляв, як наші всі відведені і відповідати нічим. За гради і гаубиці, мушу розчарувати. Ні гаубиці, ні Гради в районі ДАП помічені не були».
    При цьому волонтер пише про те, що інтенсивність мінометних обстрілів, дійсно, зросла, але натякає на те, що ВСУ теж мають, чим відповісти.
    «Але на це є цілком об'єктивні причини, які ніхто не озвучить. Тому що ми дотримуємося мінської угоди. Але при цьому, аерофотозйомка показала 7 свіжовикопаних могил, приготованих для невідомо чому і від чого загиблих терористів. Всяко буває. Ось вони і нервують. У п'ятницю на шахту прилетіло близько п'ятдесяти 120 мм і 82 мм хв. У суботу вночі і до ранку з боку Старомихайлівців по Красногорівці - близько 50-ти 82 мм хв і близько 25 хв калібром 120 мм. Днем АГС, стрілецьку зброю і беха. Вчора мінометних обстрілів зафіксовано не було. АГС, стрілецьку зброю і беха», - стверджує волонтер.
    Читайте також: Народний депутат Білецький потрапив в серйозне ДТП на Дніпропетровщині

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору