ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді працівниця податкової служби почала роздягатися перед поліцейськими

    26 квітня 2024 п'ятниця
    45 переглядів
    Спершу обурилася, а далі стала роздягатися...

    В жінки, котра сіла напідпитку за кермо автомобіля «Шевроле Авео», виявлено в крові 1,27 проміле алкоголю. Поліцейські склали на порушницю відразу два адмінпротоколи – за пиятику за кермом і за дрібне хуліганство.

    Учора близько 22-ї години увагу патрульного наряду привернув автомобіль «Шевроле Авео», який стояв просто посеред дороги на вул.Шумній в м.Ужгороді. За кермом іномарки перебувала жінка. Коли поліцейські попросили водія пред’явити документи і пояснити причину зупинки, та спершу обурилася, а далі стала роздягатися… Як зясувалося, за кермом «Авео» перебувала працівниця податкової служби, начальник одного з відділів ДПС області. Причина неадекватної поведінки жінки-водія стала зрозуміла, коли експертиза виявила в її крові 1,27 проміле алкоголю.

    На водія-порушника складено відразу два адмінпротоколи: за ст.130 (Керування ТЗ у стані алкогольного сп’яніння) та ст.173 КУпАП (Дрібне хуліганство). Обставини справи зясовуються.

    Читайте також: Жінка наїхала на пішого патруля

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    эти селюки умудрились заразить полстраны, как минимум... Их надо изолировать, но что делать с теми, кто попал под их влияние?