ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прибиральниця з Рахова підняла "на вуха" закарпатську поліцію! (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    75 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Працівниця місцевого «жека» забула на вулиці міста Рахів свою сумку, а продавець сусіднього ювелірного магазину подумала, що там може бути вибухівка й викликала поліцію.

    Надзвичайна пригода трапилася сьогодні в м.Рахів. Близько 12-ї години на пульт охорони ДСО надійшов тривожний сигнал. Спрацювала тривожна кнопка виклику поліції, встановлена в ювелірному магазині в центрі Рахова.
    Коли в ювелірку прибув наряд ДСО, продавець повідомила, що на вулиці біля крамниці лежить підозріла сумка. Жінка припустила, що в ній може бути вибухівка, й натиснула на тривожну кнопку виклику ДСО.
    На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група. Територію довкола правоохоронці оточили, людей з ближніх магазинів і будинків евакуювали.
    На щастя, в сумці нічого небезпечного не виявилося. Як з'ясувалося, її залишила зранку прибиральниця місцевого «жека». В сумці були особисті речі жінки, які вона й забрала, прибувши на місце.
    З одного боку, поліцейські та рятувальні служби мали марну роботу. Та обережність ніколи не завадить, тим паче в наш складний час.
    Про всі випадки виявлення підозрілих предметів негайно повідомляйте на 102.
    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
    0_9385-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору