ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У день пам'яті Небесної Сотні в Києві влаштували шабаш

    26 квітня 2024 п'ятниця
    65 переглядів
    Роблять це на кістках загиблих два роки тому Героїв

    У день пам'яті Небесної Сотні громити центр Києва і перетворити такий день в шабаш зради і шаленого націоналізму - це не просто жахливо. Це огидно навіть розуміти.



    Таку думку висловив журналіст Богдан Мірошников. Він зазначив, що два роки тому Небесна Сотня, озброєна лише дерев'яними щитками, йшла на автоматні черги і снайперські кулі за майбутнє українців і України, а не за те, що відбувається сьогодні. Герої гинули не за це. І точно не за це віддають свої життя солдати ЗСУ, Нацгвардії і добровольці на Сході України. Вони борються за світле майбутнє своє, своїх дітей і онуків. За те, щоб українці жили в європейській і процвітаючій країні. Але зовсім не за те, щоб купка ручних націоналістів була "на коні". Де ж вони, коли Рада практично не хоче працювати. Мірошников нагадав, що Путін по всьому світу спонсорує націоналістів, щоб розгойдувати країни і впливати на них зсередини.


    Читфйте також: Українська влада за два роки, що минули після Майдану, завели певні традиції. Наприклад, перед кожною річницею перевороту зображати посилену активність в розслідуванні розстрілу так званої «небесної сотні»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору