ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Києві на Майдані сталася бійка (ВІДЕО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    44 переглядів
    Поліція затримала кількох осіб

    У столиці на Майдані Незалежності сталася бійка, в зв’язку з чим поліція затримала кількох осіб.


    Бійка сталася біля ТЦ «Глобус» позаду стели. «Із „Глобуса“ вийшли люди у камуфляжі, одразу зреагували патрульні поліцейські. Потім відбуло дві машини поліції, де було троє або четверо затриманих. Причиною бійки стало те, як пояснили затримані, що вони хочуть, аби люди, які зараз на Майдані, залишили площу», — зазначено в повідомленні.


    Речник столичної поліції Оксана Блищик уточнила: «Сталася бійка, правоохоронці намагалися локалізувати, не дати розгорітися конфлікту й перерости у масове побоїще. Про потерпілих поки не можемо сказати, але, очевидно, що пізніше у нас інформація з’явиться. Патрульна поліція доставила в райуправління активних учасників цієї бійки. Зараз ми не можемо сказати, хто ці люди, які громадські організації чи добровольчі рухи вони представляють, але їх особи встановимо, з ними працюватимуть слідчі підрозділи».


    Між тим, на Майдані Незалежності залишився тільки один намет, інші розібрали комунальники.


    «Ситуація на Майдані загострюється. Комунальники розібрали всі намети, які тут були, і пункти обігріву, які до цього загасили пожежники. Зараз залишився один намет, тут зараз перебувають люди, які не хочуть залишати Майдан», — зазначила кореспондент.



    Нагадаємо, Одним з організаторів протестів на Майдані став розшукуваний закарпатець Стойка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору