ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські підприємства за крадіжки електроенергії оштрафували на 806 тисяч гривень (ФОТО)

    27 квітня 2024 субота
    77 переглядів
    Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго» повідомляє...

    Впродовж минулого тижня.

    ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період з 15 по 19 лютого 2016 року працівниками компанії виявлено 58 фактів крадіжок електричної енергії.
    Зокрема, було складено 47 Актів порушень Правил серед населення та 11 Актів – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо). Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня було виявлено в Тячівському районі (6 порушень). Найчастіше незаконно споживали електроенергію за допомогою пошкодження приладу обліку, зриваючи пломби, а також шляхом підключення розеток прихованої електропроводки.
    У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 7-ми районах, з яких найбільше також у Тячівському районі (3 випадки). Найчастіше порушення – втручання в роботу приладу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).
    Загалом упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів:
    у побуті – на 153,3 тис. грн.;
    у юридичному секторі – 806,8 тис. грн.
    Зокрема, минулого тижня Комісією з розгляду актів про порушення Правил користування електричною енергією було оштрафовано на суму майже в 700 тисяч гривень санаторний комплекс у Виноградівському районі. Причиною штрафу став виявлений працівниками ПАТ «Закарпаттяобленерго» факт пошкодження розрахункових засобів обліку електроенергії, які призвели до зміни показів засобів обліку.
    Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»
    0_9444-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору