ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Геннадій Москаль: Деякі політики, намагаючись додати собі поважності, лякають заявами про схильність Закарпаття до сепаратизму

    04 травня 2024 субота
    78 переглядів
    Ужгород. Геннадій Москаль і Майлс Дадлі з посольства США в Україні

    Загрози сепаратизму на Закарпатті немає, як і сепаратистських настроїв у населення. Натомість є політики, які, аби додати собі поважності, проводять різноманітні «політичні аналізи», лякаючи заявами, що край схильний до сепаратизму.

    На цьому наголосив керівник краю Геннадій Москаль під час зустрічі з представником політичного відділу посольства США в Україні Майлсом Дадлі. Дипломата цікавили передусім питання безпеки у регіоні, напруження на рівні національних меншин та ситуація на зовнішньому кордоні.
    --Зі всіма країнами-сусідами ми плідно співпрацюємо. Жоден представник уряду цих країн не піднімав питання про будь-які загрози національним меншинам, які населяють область, - зазначив Г. Москаль. - На державному ж кордоні спостерігається проблема, як у всьому світі – нелегальна міграція.
    Майлс Дадлі відзначив, що перебуває в нашому краї вже не вперше і завжди із задоволенням до нас приїжджає. Він також подякував Геннадію Москалю за щирість та відкритість. «Ми знаємо, що ви працюєте активно та наполегливо, зокрема, спільно з міжнародними партнерами, для забезпечення стабільності та безпеки в регіоні», - зазначив представник політичного відділу посольства США в Україні.
    Прес-служба Закарпатської ОДА
    ЧИТАЙТЕ також: У суді Закарпаття слухатимуть справу про сепаратизм та розпалювання міжнаціональної ворожнечі
    0_9571-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору