ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лоліта Мілявська в оксамитовій сукні викликала фурор на модному показі

    26 квітня 2024 п'ятниця
    82 переглядів
    Колишня мукачівка блиснула осиною талією на подіумі.

    Лоліту Мілявську та інших знаменитостей запросили на модний показ нової колекції вечірніх суконь ювелірного дому «Естет» під назвою «50 відтінків червоного», при чому не як гостей, а як моделей, що представляють наряди на подіумі.

    Лоліта вийшла на сцену в бордовому оксамитовій сукні в підлогу, яке продемонструвало її осину талію і пишні груди. Примітно, що артистка в свої 52 роки змогла собі дозволити не надягати бюстгальтер під сукню і виглядала бездоганно.
    Відкриті плечі, розпущене волосся і червона помада доповнили яскравий образ Лоліти Мілявської. З усіх знаменитостей російського шоу-бізнесу, співачка викликала справжній фурор, вийшовши на подіум в оксамитовій сукні. Увага гостей і журналістів модного показу була прикута виключно до неї. Хоча, на вечорі пройшлися по подіуму і Прохор Шаляпін зі своєю майбутньою дружиною Ганною Калашникової, і Евеліна Бледанс і інші не менш яскраві «зірки».
    Передплатники, побачивши нові фотографії Лоліти в оксамитовій сукні, прийшли в захват і викупали її в компліментах, яких вона і справді заслуговує. Фанати Мілявської здивувалися тому, як схудла співачка за такий короткий час.
    ЧИТАЙТЕ також: Лоліта шокувала всіх, заспівавши про ...клімакс!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости