ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як виглядали сьогоднішні українські зіркові мільйонери в лихі 90-ті роки (ФОТО)

    06 травня 2024 понеділок
    149 переглядів
    Рідкісні фото українських знаменитостей

    Рідкісні фото українських знаменитостей. Днями по соцмережах весело розійшлося фото з 90-х, на якому відображені Юлія Тимошенко і Олександр Турчинов, а також знімок юних Вакарчука і Руслани. Лайм знайшов фото з тієї епохи нині найбільш високооплачуваних і багатих українських артистів.

    Ані Лорак

    Втекнувша до Росії українська співачка в 90-х роках носила модну "хімію", виступала в гусарському кітелі і жила в цивільному шлюбі зі своїм продюсером Юрієм Фальосою.

    Популярність молодій співачці принесла російська телевізійна програма "Ранкова зірка", що вийшла на екрани в березні 1995 року. Тоді ж Кароліна Куєк стала називати себе Ані Лорак.


    an.jpg


    an2.jpg


    an3.jpg


    Океан Ельзи

    У 94-му році відбулося знайомство музикантів львівського гурту "Клан Тиші" і нікому ще не відомого Святослава Вакарчука, утворився такий же, нікому поки невідомий, колектив, який назвали "Океан Ельзи". Вакарчук став фронтменом, а також автором практично всіх її текстів і музики. Дебютний альбом з'явився у вересні 1998 року. Називався він "Там, де нас нема".


    fi.jpg


    fi2.jpg


    fi3.jpg


    Софія Ротару


    У 90-му році Софія Михайлівна була справжньою зіркою, а тому могла дозволити собі експерименти. Наприклад, в 1997 році взяла участь в зйомках фільму "10 пісень про Москву", телекомпанії НТВ, де заспівала пісню "Москва травнева" разом з модною тоді групою "Иванушки International".


    v_0.jpg


    Потап и Настя Каменських
    Потап був спочатку прихильником, а потім учасником української хіп-хоп групи "Вхід у Змінному Взутті" і виглядав відповідне обраному музичному напрямку. Настя Каменських в 90-х була зовсім юною. Вона в цей час встигла побувати в ряді європейських країн за програмою обміну сім'ями для дітей. Настя не просто подорожувала, але і вчилася. Паралельно брала уроки музики.


    k.jpg


    k2.jpg


    Віра Брежнєва
    Красунею Віра Брежнєва була далеко не завжди. У школі дівчинка на прізвище Галушка носила коротку стрижку, великі окуляри і об'ємну, мішкуватий одяг. Діти знущалися над Вірою через її зовнішнього вигляду і бідності. Віра дотримувалася цього іміджу ще деякий час навіть після закінчення школи.


    g.jpg


    Світлана Лобода
    У 9 класі Світлана Лобода була життєрадісною школяркою з довгим волоссям, одягається по моді тих часів. Крім того, вона брала участь в українському гьорлз-бенді Cappuccino.


    n.jpg


    n2.jpg


    Тіна Кароль


    У 90-х роках Тіна Кароль ще не була зіркою. Її кар'єра почалася в 2004. А популярність вона набула лише в 2005 - після тріумфу на фестивалі "Нова хвиля-2005". Проте, виявлені дитячі фото співачки - якраз з 90-х.


    g2.jpg


    g3.jpg


    ЧИТАЙТЕ І ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ Останні хвилини життя світових лідерів і знаменитостей (унікальні ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    "Втекнувша"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!