ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Коханки Володимира Путіна (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    111 переглядів
    Кажуть, що Кабаєва з дітьми давно живе в сочинській резиденції Путіна

    Претендентка номер один, звичайно ж, Аліна Кабаєва - "спортсменка (олімпійська чемпіонка і багатократна чемпіонка світу і Європи з художньої гімнастики), комсомолка (точніше, депутат Держдуми від "Єдиної Росії") і, нарешті, просто красуня".

    Преса - особливо, західна - давно писала про серйозний роман між політиком і спортсменкою (що може бути серйозніше, ніж народження двох дітей - сина і дочки), але офіційний Кремль зберігав з цього приводу мовчання, а прес-секретар Аліни Кабаєвої заперечувала не лише його, але й наявність дітей.

    До речі, кажуть, що Кабаєва з дітьми давно живе в сочинській резиденції російського президента Бочаров Струмок.


    a.jpg


    Марія Кожевнікова


    ma_0.jpg


    Дочка відомого радянського хокеїста, майстер спорту з художньої гімнастки, актриса Марія Кожевнікова активно грала в кіно (найвідомішою її роллю стала Аллочка з серіалу "Універ") і знімалася в журналах Playboy і Maxim. Природно, без одягу.

    А потім раптово поставила своє життя з ніг на голову: плюнула на акторську кар'єру і подалася в політику. Припускають, що це від любові, можливо, до Володимира Путіна.

    Цю версію відстоює російська телеведуча Ксенія Собчак, яку колись теж називали коханкою Путіна.


    Анна Нетребко


    net.jpg


    Довгий час фавориткою російського президента називали і оперну співачку Анну Нетребко: мовляв, при чому тут Кабаєва.

    Треба сказати, що президент активно давав привід для таких припущень - він називав її "однією з найяскравіших зірок світової оперної сцени", відвідував спектаклі і особисто вручав нагороди. Під час президентських виборів Ганна була довіреною особою кандидата в президенти Путіна.

    Щоправда, після того як кілька років тому Нетребко народила сина від уругвайського бас-баритона Ервіна Шротта, чутки вщухли, але як там йдуть справи насправді, ніхто достеменно не знає.


    Світлана Захарова


    ken.jpg


    Володимир Путін любить не тільки оперу, а й балет, тому симпатія є у нього і тут - це народна артистка Росії, прима "Большого театра" Світлана Захарова, яку в світі називають "російським діамантом світового балету".

    Балерина - член Ради з культури при президенті Росії, та й в інтерв'ю Світлана Захарова не приховує, що багатьом зобов'язана президенту. Він не тільки особисто дарує їй квіти після вистав, але й не скупиться на нагороди - промовиста фотографія, на якій президент вручає балерині Державну премію Росії, обійшла всі інформаційні агентства світу.

    А коли "Большой театр" гастролює за кордоном, саме вона - точніше, спектаклі з її участю, відкривають і закривають гастролі, що вважається ознакою особливого ставлення з боку дирекції театру, а отже, і можновладців.


    Яна Лапікова


    lo.jpg


    Особистим фотографом російського президента пару років тому, коли Путін був ще прем'єр-міністром, стала красуня-модель Яна Лапікова - пресі в Кремлі заявили, що вона буде фіксувати найяскравіші та інтимні моменти життя нинішнього президента Росії.

    З одного боку, це може нічого і не означати. З іншого, камеру в руки Яна взяла нещодавно (принаймні, професійні фотографи, коло яких не дуже широке, її не знають), що й наводить на певні роздуми.

    А ось як модель Лапікову знають добре, амплуа сексуальної брюнетки - еротична фотографія, на них вона бездоганна.

    У 2008 році Лапікова брала участі в конкурсі "Міс Москва", але корону переможниці, на жаль, не отримала.


    Анна Чапман


    chap.jpg


    Британські ЗМІ впевнені, що коханкою російського президента є "шпигунка" Анна Чапман. На її користь говорять всього два, але вагомих доводи: зовнішня привабливість і спільність інтересів.

    Погодьтеся, красунь в оточенні Путіна греблю гати, от тільки, схоже, не з усіма можна спілкуватися на рівних. А Ганна хоч і провалена, але все-таки розвідниця.

    До речі, в мистецтві еротичної фотографії, в якій Чапман виступає моделлю, вона не поступається Лапіковій, а можливо, і дає їй фору.

    ***


    Леді Невідомість


    Як запевняв ще Шерлок Холмс, буква "Н" - найзагадковіша у всьому алфавіті, тому що з неї починається слово "невідомість". Путін цілком може всіх провести і одружитися на дамі, про існування якої не підозрює навіть його близьке оточення. Адже що-що, а "шифруватися" і замітати сліди російський гарант вміє - розвідник-таки, а вони, як відомо, колишніми не бувають.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Коханки політиків... хто вони? (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Анна Чапман -мало страшко, їнших я би теж подримбав :))
    Але якщо мало упити, то і Чапман мож подримбати:)