ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що робити, якщо лічильник визнано непридатним до подальшої експлуатації?

    26 квітня 2024 п'ятниця
    83 переглядів
    До уваги мешканців багатоквартирних будинків!

    До уваги мешканців багатоквартирних будинків!

    Нагадуємо, що згідно Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» засоби обліку підлягають періодичній повірці та відповідно до п. 15 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення і типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 року №630 засоби обліку підлягають періодичній повірці.

    Використання ж не повіреного чи/та не придатного до експлуатації приладу обліку не допускається.

    Зважаючи на вищезазначене, якщо у ході проведення державної метрологічної повірки приладу обліку спожитої води було встановлено, що даний прилад обліку не придатний до подальшої експлуатації (що підтверджується відповідною довідкою), приписується виконати наступні дії:

    В десятиденний термін з дня отримання Довідки про непридатність до експлуатації приладу обліку, придбати новий прилад обліку холодної води;
    Після придбання приладу обліку звернутися до Абонентського відділу Водоканалу для написання заяви на монтаж приладу обліку та постановки його на облік.

    Також, додатково інформуємо, що після написання Вами заяви на монтаж приладу обліку, такі роботи виконуються у робочий час протягом 10 діб за погодженням з Вами дня та часу його монтажу. При цьому, за весь період з дня державної повірки до дня монтажу нового приладу обліку, який не може перевищувати 30 діб, нарахування Вам плати за спожиті послуги буде проведено згідно із середньомісячними показаннями засобів обліку за попередні три місяці, що передбачено п. 15 ч. 4 вищевказаної Постанови КМУ. В разі не виконання Вами даної вимоги, оплата за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення буде нараховуватись згідно норми споживання, тобто 8 метрів кубічних на одну особу, виходячи з кількості мешканців у приміщенні.

    Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Суперечки про норми припинить ...лічильник!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Періo-чна повірка, обсл-ня та ремонт (у тому числі демонтаж, транс-ння та монтаж) засобів вимі-ної техніки здійс-ся за рахунок суб’єктів господ-ня, що надають послуги з водопо-чаня