ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Курс валют на 14 березня (+ новини економіки)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    62 переглядів
    Курс валют 14.03.2016

    В разі старту позачергових парламентських виборів Україну може очікувати загострення економічної кризи та стрімке зростання курсу долара, який «підскочить» до 40-50 гривень.

    Про це в інтерв’ю виданню BukNews повідомив голова фракції «Народного фронту» у Верховній Раді України, народний депутат України Максим Бурбак.

    «Країна на півроку стане у ступор, зупиняться всі реформи, всі житимуть тільки виборами. МВФ, інші міжнародні організації заморозять співпрацю. Не хочу нікого лякати, але це об’єктивна реальність, за долар тоді проситимуть 40-50 гривень», – підкреслив політик. Голова фракції назвав позачергові вибори «вироком державі», який призведе до того, що України не буде – «її розтягнуть по шматках».

    «Дострокові парламентські вибори – це автоматичний запуск перевиборів президента. Зібрати дієву коаліцію, коли до нового парламенту зайде десять політичних сил, нереально. Це ступор всіх процесів. І європейці це чудово розуміють», – пояснив політик.

    До стабілізації ситуації українських парламентарів закликали у Брюсселі під час зустрічі у рамках «Українського тижня». Зокрема, керівник Місії з оцінки потреб, колишній Президент Європейського Парламенту Пет Кокс дав чітко зрозуміти, що у разі початку позачергових виборів Україна може одразу казати «до побачення» безвізовому режиму.

    За словами голови фракції «Народного фронту» на позачергових виборах виграють «найдикіші популісти, прокремлівський «Опоблок», Саакашвілі і компанія». «Путін аплодуватиме, нагадуючи світові: я попереджав, що це «failed state» – неспроможна держава. Україна не може сама собі дати ради!», – підсумував політик.


    kurs_14_0.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору