ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Після виходу військ із Сирії, Путін з новою силою вдарить на Донбасі - експерти (ВІДЕО)

    27 квітня 2024 субота
    96 переглядів
    Дії Росії на території Сирії тепер перетворюються на «донбаський формат»

    Експерти припускають, що дії Росії на території Сирії тепер перетворюються на «донбаський формат». Путін показав, що контролює ситуацію в регіоні та режим Асада, на поваленні якого наполягали західні країни, може залишитися при владі.

    Фахівці прогнозують, що тепер російський керівник може сконцентруватися на сході України, – повідомляє ТСН.


    Розвідка вже має інформацію про прибуття в окуповану Макіївку нового підрозділу з російського міста Орел. На Донбасі регулярно помічають нові види озброєнь із РФ – і це переважно заборонена мінськими угодами техніка.


    Однак поки спеціалісти кажуть, що виразних ознак підготовки ворога до наступу немає. Так само, як і прямого зв’язку між між виводом військ з Сирії та інтенсивністю бойових дій на Донбасі. Хоча б тому, що види військ, використовуваних Росією в Сирії та на сході України, не перетинаються.


    Отже, обмеження активності одних ніяк не впливає на інших. Проте прогнозувати наступні кроки Путіна вже ніхто не береться. Російський президент довів, що здатний на несподівані і нелогічні рішення.


    Нагадаємо, що 14 березня президент Росії Володимир Путін наказав із 15 березня почати виведення російських військ із Сирії. Про це він заявив на зустрічі з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу і главою МЗС Сергієм Лавровим.


    «Вважаю, що завдання, поставлені перед Міністерством оборони, в цілому виконані. Тому наказую відзавтра почати виведення основної частини нашого військового угруповання з Сирійської Арабської Республіки», – наголосив Путін.


    Експерти вважають, що відповідним рішенням Росія сподівається сформувати позитивний імідж.



    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ Відео затримання українськими бійцями російських бойовиків викликало величезний ажіотаж серед користувачів соцмереж (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору