ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Добровольців "ПС" викрали з лікарні в Ужгороді!

    27 квітня 2024 субота
    69 переглядів
    Правий сектор Закарпаття повідомляє...

    Це сталося надвечір у четвер, 17 березня. Найімовірніше, нині вони перебувають у СІЗО.

    Бійці ДУКу Володимир Бурча та Родіон Горбенко зникли із Закарпатської обласної лікарні, де їх утримували під вартою. Це сталося надвечір у четвер, 17 березня.
    Імовірно, їх перевели до СІЗО. Про переміщення хлопців та про теперішнє місце перебування не повідомили ані рідних, ані адвокатів.
    Хлопцям "шиють" тероризм та створення злочинного угрупування, не маючи при цьому жодної законної на те підстави. Із липня 2015-го суд виносив рішення тримати під вартою двох юнаків (25 та 18 років) лише через вручену їм підозру у вчиненні важкого злочину, яка не була підкріплена доказами хоча б можливої їх до цього причетності. І це при тому, що після важких поранень вони не могли навіть ходити.
    За цей час вони перенесли по кілька важких операцій. Але ще не одужали повністю. У Бурчі в нозі апарат Ілізарова, тому йому необхідні регулярні перев'язки, оброблення ран, нагляд лікарів. Крім того, вони постійно потребують ліків: знеболювальні, вітаміни, препарати кальцію… Наразі для обох, зважаючи на стан здоров'я і потребу відновлення роботи кінцівок, перебування у тюрмі є неприпустимим.
    За час несення служби у Добровольчому Українському Корпусі Володимир і Родіон пройшли не одну ротацію в АТО, старанно і наполегливо працювали над досягненням мети українських націоналістів: побудовою УССД. Зарекомендували себе активними, відповідальними, працьовитими. Вони – справжні бійці і щирі українські патріоти. Але - не злочинці.
    Просимо всіх патріотів допомогти захистити захисників України. Аби зберегти їхнє здоров'я, нам необхідна підтримка: інформаційна, правова, волонтерська.
    Тим, хто має можливість допомогти, просимо звертатися за телефоном: 0993879338. Дякуємо за підтримку! Разом – переможемо!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Зачем спасали этих балоговских бандюганов?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Место всех без исключения ПСов в СИЗО и тюрьме !!! ДБ БЛ ....