ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кривава м'ясорубка на дорозі... Жахлива ДТП - смерть з косою чекала на трасі (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    86 переглядів
    Автомобіль «БМВ-522» виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з «Хюндай-Соната»

    Страшна аварія, яка забрала життя двох людей.

    Аварія сталась вчора поблизу села Некрасове Вінницького району. Про це інформує Vlasno.info із посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

    – О 20.27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автошляху «Вінниця-Бар» поблизу населеного пункту Некрасове сталася автопригода, – зазначають рятувальники.

    Як з'ясувалось, автомобіль «БМВ-522», за кермом якого перебував 20-річний громадянин Молдови, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем «Хюндай-Соната».

    Обох водіїв було госпіталізовано каретою швидкої медичної допомоги до лікарні. Двох загиблих пасажирів автомобіля «BMW», матір та батька водія, рятувальники за допомогою спеціального обладнання вилучили із деформованого салону легковика.

    Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною третьою статті 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб", яке передбачає від п'яти до десяти років позбавлення волі.

    Фото прес-служби ГУ Національної поліції у Вінницькій області

    Читайте Подробиці страшної ДТП у Хусті, в якій бензовоз просто "розплющив" Мерседес (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору