ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Реакція матері на знущання свого сина над однокласницею шокувала цілий світ!

    26 квітня 2024 п'ятниця
    125 переглядів
    Дуже жорстко, але ефективно Террі поставила свого сина на місце!

    Жительці Англії Террі Еванс 30 років. Вона виховує 12-річного сина Джейкоба, якого дуже любить. Хлопчик добре вчиться і відвідує музичну школу. Але недавній його вчинок надзвичайно засмутив Террі.

    Місяць тому мама дізналася, що її син ображає однокласницю, яка нещодавно перейшла в його школу. Крім словесних образ, хлопчик вдається і до дій: він навмисне наступив дівчинці на ногу з такою силою, що у неї відірвалася підошва на новеньких туфлях!

    Дізнавшись про витівки сина, Террі була обурена до межі. Провівши роз'яснювальну роботу вдома, мама як слід "пропісочила" сина і на своїй сторінці в Фейсбук.

    «Вчинок сина викликав у мене почуття досади і відрази! Хочу сказати Джейкобу, що він може попрощатися зі своїм подарунком на день народження, оскільки гроші підуть на те, щоб купити дівчинці нові туфлі. І якщо мій син ще раз дозволить собі подібні витівки, я власноруч відведу його до батьків дівчинки. Нехай вони його карають, як самі захочуть. Я не потерплю хулігана в своєму будинку! »- написала Террі.

    Це повідомлення викликало цілий шквал емоцій у користувачів соцмережі. Всього за пару днів даний пост зібрав більш ніж 55 000 лайків!

    Багато людей обурилися настільки різкими діями Террі Еванс. Адже хлопчик всього-на-всього допустив невелику помилку, а настільки різка реакція в соцмережах може завдати йому серйозну психологічну травму! На це мама дала докладні роз'яснення.

    «Звичайно ж, я спершу провела серйозну розмову зі своїм сином. А щоб показати йому, наскільки він був неправий, я запропонувала Джейкобу виставити цей пост в Фейсбуці. Це наочно продемонструвало йому реакцію громадськості. Адже хлопчики-однокласники вважали цю витівку забавною і підтримали Джейкоба. І мені потрібно було показати, що більшість людей вважають його вчинок неправильним.

    Мій син швидко усвідомив свою провину. У той же вечір він приніс дівчинці свої щирі вибачення. І тепер я впевнена, що надалі він ніколи не буде ображати слабких.

    Коли кількість лайків перевалило за тисячу, я відредагувала пост, прибравши з нього посилання на аккаунт Джейкоба. Для мене було важливо, щоб він відчув, що є не королем в своєму класі, а звичайною дитиною ».

    Ось так досить жорстко, але ефективно Террі поставила свого сина на місце.
    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Батько підійшов укрити ковдрою свого сина, однак, побачивши ЦЕ, довго далі не міг заснути! (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору