ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У селі Запереділля на Міжгірщині у серці дерева знову знайшли хрест!

    26 квітня 2024 п'ятниця
    57 переглядів

    На Закарпатті юнак із села Запереділля Міжгірського району, першокурсник професійного ліцею, Володимир Фролов, заготовляючи на зиму дрова, і гадки не мав, що на нього чекає загадковий сюрприз. Колоди із всохлого майже столітнього бука привезли на обійстя, порізали їх на ковбиці, котрі з часом юнак заходився колоти на поліна і складати на подвір'ї у клітку.

    Володя диву дався, коли черговий дараб сухостою розлетівся навпіл, і всередині його відкрилося чітке зображення православного хреста. Покликав батьків, сусідів, старожилів, та ніхто не міг збагнути, як появилося святе зображення у серці дерева без жодних слідів людського втручання.

    Тепер у сім’ї Фролових, які відносять себе до православної віри, дилема: освятити поліно із зображенням хреста і покласти його у рамку як ікону та зберігати вдома чи віддати до сільського храму, аби всі бачили чудодійний витвір.

    Кілька десятків років тому на Міжгірщині було вже знайдено всередині дерева аналогічний відбиток хреста, який і досі знаходиться у православній церкві районного центру селища Міжгір’я, повідомляє UA-Reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору