ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найгучніші еротичні конфузи знаменитостей (ФОТО 18+)

    24 квітня 2024 середа
    621 переглядів
    Брітні Спірс у "всій" красі!

    Незручності інтимного характеру відбуваються зі знаменитостями регулярно. SUPER згадує найгучніші еротичні конфузи зірок.

    Періс Хілтон

    Демонструючи свої довгі ноги, Періс Хілтон забула про екстремально відвертих вирізах своєї сукні. На червоній доріжці нічного клубу блондинка виблискувала не тільки діамантами, а й оголеними геніталіями.


    yy.jpg


    yy2.jpg


    Міла Йовович

    На 80-річчі Михайла Горбачова в Лондоні увага преси була прикута не тільки до ювіляра, а й до актриси Мілі Йовович. Чи не підозрюючи про незручної ситуації, актриса у всіх подробицях продемонструвала акуратні груди.


    yy3.jpg


    Дружина Фаррелла Вільямса

    Хелен Ласічан так поспішала покинути Бал інституту костюма, щоб провести час наодинці з коханим Фарреллом Вільямсом, що спіткнулася на шляху до машини. Чоловік встиг підхопити свою зазноба, однак від еротичного конфузу уберегти її не зміг: на наступний день груди Хелен Ласічан була на сторінках всіх таблоїдів.


    yy4.jpg


    yy5.jpg


    Енн Гетевей
    Виходить з машини на червону доріжку часто обертається для знаменитих красунь конфузами. Заплутавшись в шифоні від сукні, актриса Енн Хетеуей випадково продемонструвала не тільки відсутність нижньої білизни, але і інтимну стрижку.


    yy6.jpg


    Ріанна


    Принцеса світової поп-сцени часом слід загальноприйнятої моралі, приховуючи свої форми під нижньою білизною і нарядами з щільної тканини. Втім, сексуальної РіРі навіть в такі рідкісні моменти вдається ненароком оголити бажані частини тіла.


    rian.jpg


    Різ Уізерспун


    Орієнтовна мати трьох дітей жодного разу не була помічена в секс-скандалах: громадськість не бачила домашнього порно Різ Уізерспун і не насолоджувалася її еротичними фотографіями без одягу. Як виявилося, в тихому болоті все ж водяться біси: актриса воліє прогулюватися вулицями Нью-Йорка без трусиків.


    yy7.jpg


    yy8.jpg


    Дженніфер Лоуренс


    Вирушаючи на афтепаті прем'єри «Голодних ігор», Дженніфер Лоуренс дозволила собі розслабитися в машині з подругами. За жвавій бесідою актриса не помітила, як її втратила форму груди вискочила з глибокого вирізу.


    lou.jpg


    lou2.jpg


    Глюк'Ozа


    У гонитві за ефектним кадром 29-річна білява артистка, обертаючись в плаття Chloe, забула про глибокому декольте свого вбрання і випадково оголила пишні груди. Найінтимнішу частину своїх форм - акуратні соски - Наталія Іонова завбачливо прикрила спеціальними стикини бежевого кольору.


    glyu.jpg


    glyu2.jpg


    Мадонна


    На премії «Греммі» несподівано для всіх присутніх Мадонна підняла поділ своєї і без того короткої спідниці, продемонструвавши фотографам сідниці. Витівка співачки стала найбільш обговорюваною серед глядачів і колег по цеху, які, до слова, як не старалися, але затьмарити гучний вихід Мадонни на червону доріжку так і не змогли.


    madon.jpg


    Софі Марсо


    На Каннському кінофестивалі актриса з'явилася в костюмі з глибоким декольте, оголивши пишні груди. Як би ненароком через лацкана піджака виглянув сосок Софі, привівши місцевих фотографів в невимовний захват.


    sofi_0.jpg


    Брітні Спірс


    Співачка неодноразово показувала своє байдуже ставлення до нижньої білизни. Однак подібний еротичний конфуз не змінив звичок поп-діви. Інтернет повний кадрами Брітні Спірс, що покидає салон автомобіля, без трусиків.


    britni_0.jpg


    Селена Гомес
    Екс-кохана Джастіна Бібера не врахувала помилок своїх колег по сцені - Майлі Сайрус і Нікі Мінаж, не раз демонстрували геніталії в творчому пориві на сцені. Крутя стегнами, Селена Гомез забула про екстремально короткій довжині своїх шортів і випадково показала фанатам більше, ніж планувала.


    sel.jpg


    Кім Кардашьян


    Після публікації домашнього порно Кім Кардашян увагу до її персони і її пишним формам значно збільшилася. Папарацці відправляються за зіркою Інтернету в будь-яку точку світу, заради ексклюзивних фотографій. Так, в минулому році Кім Кардашьян сфотографували в Мексиці під час відпочинку біля басейну. В один момент топ Кім став прозорим від води, що стало видно всі подробиці пишних грудей зірки, в тому числі і соски.


    kim.jpg


    kim2.jpg


    Моніка Беллуччі


    Незважаючи на складки в області шиї і декольте, а також глибокі зморшки на колись бездоганній особі, муза дизайнерів Дольче і Габбани продовжує насолоджуватися своїм тілом і оголяти його. У 50-років Моніка Беллуччі дозволяє собі носити прозорі шифонові блузи на голе тіло, демонструючи легендарну груди.


    monika_0.jpg


    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ Секс сімейної пари : кумедні малюнки з гумором описують сексуальне життя подружжя (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору