ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чому чоловіки божеволіють від сексу в позі "ззаду"

    26 квітня 2024 п'ятниця
    1502 переглядів
    Що подобається чоловікам в цій «тваринній» позі?

    Секс - справа тонка і індивідуальна. Кожен має право сам вирішувати, яка поза йому до вподоби, а яка категорично неприйнятна. Деякі чоловіки вирішили, що їм цілком зручно займатися сексом як тварини, тому і перейняли у них позу ззаду, яку люблять не всі жінки.

    Навколо цієї пози не вщухають дебати, тому ми вирішили з'ясувати, що саме так приваблює чоловіків в позі позаду.

    Досвід Кирила з Чорноморська:

    Що мені подобається в цій «тваринній» позі? Елементарно - я можу повністю контролювати процес, отримуючи владу над жінкою і відчувати себе справжнім самцем! Моя дівчина від пози ззаду не в захваті - вона вважає її принизливою, тому я вдаюся до тваринної пози тоді, коли вона в чомусь завинила. Разом з цим, я можу взяти її за волосся, шльопати по попі і шепотіти на вухо всякі брудні вульгарності. Що може бути краще?

    Досвід Олега з Волгограда:

    І мені, і моїй дружині подобається поза ззаду. По-перше, ця поза дозволяє мені на всі 100% задовольнити свою другу половинку. По-друге, я можу дотягнутися до всіх ерогенних зон своєї коханої, що тільки підсилить збудження і ефект. По-третє, ми можемо повністю сконцентруватися на відчуттях, особливо, коли в приміщенні напівтемрява. Дружина не проти - і це головне, а мені - подвійне задоволення.

    Досвід Андрія з Одеси:

    Як і багатьом чоловікам, мені подобається отримати повну владу над жінкою. Ця поза дозволяє домінувати і панувати. Але це не найголовніше. Головне - я і моя дівчина можемо максимально відчувати один одного. Вона відчуває глибоке проникнення, а я насолоджуюся її оргазмом і бачу, що їй добре зі мною. Це підсилює наш потяг один до одного.

    Досвід Григорія з Астани:

    Люблю я позу ззаду з кількох причин. Перша з яких, ця поза стратегічно зручна для чоловіка, оскільки з неї найпростіше перейти на анальний секс (якщо, звичайно, дівчина не проти, а якщо навіть проти, можна запросто прикинутися дурником і сказати, що випадково влучив. Скандалу, правда, уникнути не вдасться, зате своє бажання і сексуальну цікавість задовольнити можна). До того ж, поза ззаду є найменш енерговитратною - не доводиться напружуватися і потіти, але при цьому отримуєш дивовижне задоволення.

    Досвід Івана з Благовещенська:

    Поза, яка використовується тваринами цілком прийнятна для людей, особливо, якщо знати, як її правильно використовувати. Я і моя дружина користуємося позою ззаду, коли надається можливість зайнятися сексом в найнесподіваніших місцях. Не так давно, ми вдавалися до цієї пози, коли застрягли в ліфті. Дуже зручно, незвично і гостро. Та й для машини вона дуже добре підходить. До того ж, поза ззаду - ідеальний варіант для літа, коли жарко, швидко потієш, а з цією позою не доводиться тісно стикатися з тілом партнерки.

    Досвід Валерія з Архангельська:

    Так, брати наші менші знають толк в класних позах для сексу. Позу ззаду, наприклад, я часто використовую, коли для любовних утіх партнерка не вийшла личком. Грубо - так, цинічно - не думаю! Що з того, якщо задовольнити сексуальні потреби хочеться, постійної партнерки немає, а на секс погоджується який-небудь крокодил? Природно, я намагаюся вмовити її на тваринну позу, упускаючи момент, що мені не хочеться дивитися на її криву рожу. Так, такий ось я грубий! У момент сексу в позі позаду, я запросто можу уявити собі дійсно приємну людину і отримати максимальне задоволення.

    Досвід Артема з Миколаєва:

    Я просто обожнюю позу ззаду, але через великий розмір мого статевого органу, ми з дівчиною вкрай рідко вдаємося до неї. Але іноді, вона мені поступається, і я щасливий! По-перше, мені дуже подобається, як Олеся вигинає спинку; по-друге, я можу варіювати темп і входити в неї максимально глибоко; по-третє, мої руки вільні, що дозволяє мені пестити кохану всюди, де хочеться. Особливо моїй дівчині подобається, коли я здавлюю її груди - і їй приємно, і я збуджуюся до межі.

    Читайте, який секс полюбляють українки та інші жінки з країн усього світу

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору