ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сенсація! Знайдено юну спадкоємицю Ванги, чудо-дитину, яка вже попередила про екологічну катастрофу на Землі (ВІДЕО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    111 переглядів
    Юна спадкоємиця Ванги попередила про екологічну катастрофу на Землі

    Час танув, а Ванга не поспішала назвати ім'я наступника. Біль майбутньої втрати посилювала страх: разом з нею назавжди зникнуть і її містичні надздібності. Ясновидиця до останнього зберігала мовчання, лише незадовго до смерті заявивши, що йдучи, не втече, і друге пришестя унікального дару обов'язково буде.

    Вона, як завжди, вирікала метафори, кидала загадкові обривки фраз, даючи привід для різних тлумачень.


    Зібрати цю таємничу мозаїку вдалося лише після смерті ясновидиці. Ванга передбачила: коли в новому столітті Європа буде палахкотіти в вогні, в самому її серці народиться особлива дівчинка, у якої буде велика Божа ласка.


    Чудо-дитину шукали багато років, починаючи з 2000 року, але все було марно. Ключ до розгадки здався лише в 2009 році. У невеликій французькій газеті промайнула крихітна замітка про дівчинку, яка живе в Монпельє, розмовляє з потойбічними силами і бачить майбутнє. І тут стало ясно, що збулося ще одне пророцтво Ванги. Все зійшлося аж до деталей.


    van2_0.jpg


    І все ж розгледіти в дивній дитині другу Вангу змогли не відразу. Її дар піддали випробуванням спочатку в домашніх умовах, а потім на очах у безлічі скептиків і екстрасенсів. Всі випробування дівчинка пройшла з честю, сумнівів в її фантастичних здібностях не залишилося. Після цього на маленьку ясновидицю почалося справжнє полювання.


    Незабаром сім'я дівчинки несподівано зникла, не залишивши слідів. П'ять довгих років про них нічого не було чутно. І тільки тепер, коли Європа почала задихатися від навали біженців, а хвиля терактів накрила весь світ, що подорослішала Каїді Убер сама вийшла на зв'язок.


    Юна спадкоємиця Ванги попередила про екологічну катастрофу на Землі. Через 6 років на Землі може не виявитися питної води.


    Дівчинка передчувала теракт в Парижі, за словами мами, дочка постійно щось пророкує, навіть ненароком.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Карпатські старці-ясновидці зробили пророцтво, від якого холоне кров! (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости