ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: У дачному масиві поблизу обласного центру Закарпаття знайшли тіло по-звірячому вбитого громадянина Угорщини

    26 квітня 2024 п'ятниця
    53 переглядів

    Після нещодавнього вбивства родини Я., на превеликий жаль, в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді сталося ще одне вбивство — на дачному масиві поблизу с.Горяни знайдене тіло колишнього мешканця Берегівщини, 1977 р. н., який віднедавна став громадянином Угорщини.

    поблизу обласного центру Закарпаття знайшли тіло по-звірячому вбитого громадянина Угорщини
    поблизу обласного центру Закарпаття знайшли тіло по-звірячому вбитого громадянина Угорщини

    11 листопада в суботу потерпілий виїхав із дому власним автомобілем марки «Пежо-206» до Ужгорода на дискотеку, з Мукачева ще зробив телефонний дзвінок родичам, а відтак зник. У вівторок мати Б. звернулася з заявою до міліції про зникнення сина.

    Пошуки зниклого тривали тиждень. Як розповів начальник Ужгородського міськвідділу міліції Василь Понзель, оскільки зникнення громадян безвісти перебуває на особливому контролі в МВС, то повідомлення про зникнення документуються так само, як тяжкі резонансні злочини, відстеження ведеться слідчо-оперативною групою з участю експерта з виїздом на місце, де зниклого бачили востаннє.

    При міськвідділі міліції працює група розшуку злочинців та безвісти зниклих осіб, яка й з’ясовувала всі обставини зникнення Б., доки 18 листопада на покинутій дачі не знайшли тіло чоловіка, прикрите старим холодильником, аби не було видно з дороги. На тілі чоловіка виявлено сліди звірячого побиття й ножових ударів у ділянку шиї.

    Через вісім годин після виявлення тіла вбитого оперативники затримали двох підозрюваних у вчиненому злочині. Один з них працівник приватної охоронної фірми, інший — виробничої, обидва 1986 р.н.

    Наразі правоохоронці схильні бачити корисливі мотиви вбивства, яке злочинці продумали заздалегідь, гадаючи, що шукати іноземця кинуться не скоро.

    Тієї фатальної суботи з одним із затриманих Б. домовився про зустріч, у ресторані молодики спершу випивали втрьох, а потім вдвох накинулися на третього. Як з’ясувало слідство, три удари в ділянку шиї жертви зроблені ножем, якого вбивці взяли зі столика в ресторані. Наразі знайдено викинуті лиходіями документи, здані під реалізацію золоті браслет, перстень, ланцюжок, а також мобільний телефон та барсетку з 500 євро. Престижну автівку зі слідами крові вбитого правоохоронці виявили за місцем проживання одного з затриманих.

    За фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.115 ККУ (навмисне вбивство).



    UA-Reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ну понятно тут всё.Забыл уже что на Закарпатье теперь жизнь как давно когда то в Чикаго была.