ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На вихідних в Ужгороді пройде петанковий Fatangel CUP

    26 квітня 2024 п'ятниця
    64 переглядів
    У Боздоському парку пройде турнір пам’яті Олександра Поповича

    17 квітня в обласному центрі Закарпаття відбудеться Fatangel CUP – турнір по петанку пам’яті Олександра Поповича, людини, з якої фактично почався петанк в Україні.

    На початку 2000-х Саша знайшов у Києві в сувенірній лавці набір з 6 куль (які колись бачив в кіно про жандармів), купив його, весь робочий день протягав ці 4 кіло по столиці і врешті привіз їх в Ужгород. Потім вивчив правела, відвідав майстер-клас і залучив до гри своїх друзів. З цього розпочав свою історію «Перший закарпатський» петанк-клуб – найстарший клуб України.

    14 квітня Fatangel (такий його нікнейм в онлайновому світі) мав би відсвяткувати свій черговий День народження… але, на жаль, важка хвороба завадила цьому…

    Щорічним турніром ужгородські спортсмени вшановують його пам’ять і запрошують всіх поціновувачів цієї дружньої гри!

    На сторінці турніру в мережі Фейсбук розміщено умови турніру:

    Формат турніру – дуплети супермеле (тобто вам не потрібно шукати команду – вона визначатиметься жеребкуванням перед кожним колом гри), – повідомляє korzonews.

    10:30 – початок реєстрації
    11:00 – 1 гра
    12:00 – 2 гра
    13:00 – 3 гра

    14:00 – перерва на обід (в парку вже працюють кафешки, але вітаються також домашні бутіки/печеньки/випічка «на себе і на друга» – спільний пікнік набагато цікавіший)
    15:00 – 4 гра
    16:00 – 5 гра
    17:00 – нагородження.

    Абсолютний чемпіон отримає оригінальний перехідний Кубок Fatangel!
    А тепер СЮРПРИЗ: кожне коло буде теж призовим! Символічні подарунки чекають на вас! Які саме? Слідкуйте за анонсами в групі!

    Змагання відкрите для всіх!

    Для тих, хто вперше хоче пограти в петанк і готовий присвятити цьому весь день, прохання попередньо зареєструватися, щоб ми знали скільки брати додаткових наборів куль на вас.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору