ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Коли, нарешті, в Ужгороді наведуть лад з нелегальними перевізниками? (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    94 переглядів
    В Ужгороді діє самовільно облаштований автовокзал

    У тому числі і з самовільно облаштованим автовокзалом біля обласної лікарні.

    А влада міста цього не помічає
    Представники Спецконтролю звертають увагу місцевої влади та поліції на самовільно облаштований автовокзал поблизу обласної лікарні.

    "Коли міська рада Ужгорода вирішить питання з нелегальними перевізниками? Перепрошую дуже, нову автобусну зупинку влаштували собі на вулиці Капушанській, поблизу обласної лікарні. Тут стоять усякого штибу буси, здебільшого переобладнанні з вантажних у пасажирські, які чекають на пасажирів дального сполучення. Приміром, щоп'ятниці тут не проїхати, бо вони заважають односторонньому руху, ані пройти тротуаром. На склах вивіски "Тячів", "Хуст", "Дубове", "Рахів" тощо. Самовільний автовокзал тут функціонує вже давно. Невже цього ніхто не помічає? Пішоходи наражаються постійно на небезпеку, адже тротуаром не пролізти. Панове патрульні, зверніть на це увагу. Бо байдужість може призвести до непередбачуваних наслідків" - йдеться у повідомленні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Видимо какие-то чинушы крышуют их, это бизнес, кормятся с асфальта, иначе бы давно прикрыли нелегалов. Всегда она причина - "ищи, кому это выгодно ..."