ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді презентують книгу "Орієнтири Спротиву"

    26 квітня 2024 п'ятниця
    32 переглядів
    Анонс презентації книги «Орієнтири Спротиву» в Ужгороді.

    Відбудеться ця подія у вівторок, 19 квітня.

    Цього тижня в Ужгороді видавництвом "Гражда" було надруковано книгу відомого філософа, публіциста, ветерана АТО Ігора Загребельного, під назвою "Орієнтири Спротиву".
    19 квітня, о14 годині відбудеться презентація цієї книги, на яку запрошуються всі бажаючі. Презентуватиме книгу особисто автор і видавці.
    Книга буде цікава історикам, філософам, політологам, богословам, представникам кліру, активістам патріотичних організацій.
    Тел. 0956793950


    Про книгу:
    Статті, що увійшли до книги, охоплюють широке коло тем: теоретичні аспекти націоналізму, нинішня московсько-українська війна, проблема міграції та відносин між християнами і мусульманами, перспективи подальшої боротьби в Україні та ін. Предмет аналізу варіюється від політичного життя в Україні чи динаміки розвитку Західної цивілізації до новинок кінематографу. Погляд на національні негаразди України здійснюється з позицій усвідомлення глобальної кризи людства. Книга дає відповіді на низку актуальних проблем сьогодення і розрахована на тих, хто усвідомлює чи, принаймні, відчуває, що з цим світом “щось не так”, а тому хоче знайти для себе істинні орієнтири боротьби.


    Про автора:
    Ігор Загребельний сучасний правий філософ-публіцист. Народився на Полтавщині. Активний учасник націоналістичного руху, учасник війни на сході України. Автор численних публікацій із філософії, політології, історії, а також книжок "Майдан. Хроніки Недореволюції" та "Націоналізм versus Модерн".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору