ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лісівники та представники ДСНС Закарпаття провели спільні навчання (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    31 переглядів
    МНС Закарпаття повідомляє...

    Спільні навчання працівників Закапатського ОУЛМГ та ДСНС відбулися сьогодні, 18 квітня, на території Ужгородського центру професійно-технічної освіти.

    Під час навчань учасники обговорили важливі питання протипожежного захисту лісів у весняно-літній період. Зокрема, учнів вчили правилам пожежної безпеки та цивільного захисту. Головну увагу під час тренінгу приділили правилам поведінки при загрозі або виникненні пожеж та надзвичаних ситуацій і порядку дій при їх ліквідації на початкових стадіях. Учасникам навчань розповіли про правила користування та приведення в дію первинних засобів пожежогасіння.
    Спершу півтори сотні учнів І-ІІІ курсів прослухали пізнавальну лекцію в приміщенні актового залу. Викладач навчального пункту Аварійно-рятувального загону спецпризначення Тетяна Рябчук розповіла присутнім про визначення терміну "пожежа" й основні причини її виникнення, а також про різновиди вогнегасників і принципи користування ними. Опісля учням показали фільми на пожежну тематику.
    У свою чергу, начальник відділу охорони, захисту лісу та внутрішнього аудиту Закарпатського управління лісомисливського господарства Іван Палінкаш застеріг слухачів лекції від безвідповідального ставлення до природи й наголосив на тому, що лісова пожежа – це не тільки знищена деревина, а й вбиті птахи і тварини, із яких декотрі занесені до Червоної книги України. Відтак лісівник нагадав молоді правила поведінки під час відпочинку в лісовому масиві.
    Рятувальники продемонстрували можливості пожежної техніки та обладнання та залучили до цього учнів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору