ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У мешканця Чопа знайшли 17 міхів марихуани

    27 квітня 2024 субота
    58 переглядів

    Наркотики знайшли співробітники Ужгородського райвідділу міліції в ході санкціонованого обшуку і після процедури вилучення у хазяїна (31-річного місцевого жителя) не залишилося іншого виходу, як розповісти про їх походження.

    У мешканця Чопа знайшли 17 міхів марихуани
    У мешканця Чопа знайшли 17 міхів марихуани

    Як з’ясувалося, насіння конопель підозрюваний привіз із сусідньої Угорщини ще торік, а навесні цього року посіяв їх на 12 сотках своєї присадибної ділянки. З метою конспірації хазяїн обсадив ділянку по периметру кукурудзою, однак, оскільки коноплі виростають значно вищими, користі від подібного маскування виявилося мало.

    За словами начальника Ужгородського райвідділу міліції Івана Томашука, у вересні й жовтні нарковиробник-невдаха акуратно зібрав урожай, висушив на горищі й спакував для подальшого зберігання в мішки. Крім власне марихуани (якої виявилося близько 65 кілограмів), у будинку знайшли й 300 грамів насіння конопель, яке, очевидно, планувалося використати під розсаду в наступному сезоні.

    Цікаво, що один “косячок”, для якого потрібно всього 0,5 грама марихуани, коштує залежно від регіону від 10 до 20 гривень, так що вся партія вилученого наркотику за найскромнішими розцінками потягне на 1 мільйон 300 тисяч гривень (оптова ціна приблизно втричі нижча). За фактом виготовлення наркотичних засобів порушено кримінальну справу, повідомляє UA-Reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору