ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Резервну смугу руху на держкордоні можуть використати для “пересічників” на Закарпатті (ВІДЕО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    48 переглядів
    Закарпаття. Кордон. "Пересічка"...

    Сьогодні відбулася зустріч керівника Закарпатської ОДА Геннадія Москаля з власниками авто з іноземною реєстрацією, керівництвом митниці та прикордонниками



    Під час зустрічі була озвучена пропозиція використовувати резервну смугу руху на кордоні для здійснення його перетину “пересічниками”, власниками авто з іноземною реєстрацією.


    “Це розвантажить контрольно-пропускні пункти і зніме соціальну напругу на кордоні. Я готовий особисто переговорити з керівником ДПС України Віктором Назаренком, аби з’ясувати нюанси реалізації цієї пропозиції. Нехай вона стане прикладом для інших прикордонних регіонів, де існують аналогічні проблеми”, — зазначив Г.Москаль.


    Сьогодні, 11 травня, на кордоні має відбутися робоча зустріч представників митниці, прикордонників та ініціативної групи “іноземних” автовласників, аби оцінити можливості використання резервної смуги для здійснення “пересічки”.


    Крім того, фахівці обговорять питання технічного оснащення та кадрового забезпечення пункту для перетину держкордону власниками автомобілів з іноземною реєстрацією.


    Нагадаємо, додаткова смуга руху використовується для проїзду дипломатичних делегацій, рейсових автобусів та спецтехніки у разі виникнення надзвичайних ситуацій на кордоні. Для штатного руху транспортних засобів використовують по дві полоси в обох напрямках від кордону у режимі “зеленого” та “червоного” коридорів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору