ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лісівники Закарпаття інформаційну "дезу" спростовують

    26 квітня 2024 п'ятниця
    79 переглядів
    Закарпатське ОУЛМГ повідомляє...

    Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства інформує...

    У деяких ЗМІ з’явилась інформація про те, що жителем села Туриця перевозилася деревина породи бук без відповідних документів. Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства інформує широкі кола громадськості, що автомобіль, який перевозив деревину та затриманий Національною поліцією м. Мукачево через те, що бірки, які знаходились на стовбурах не висвітлювались у загальноукраїнській базі відвантаженої деревини.

    Вказана деревина дійсно відвантажувалась в селі Турички Перечинського району згідно товаротранспортних накладнни серія ЗАК №931273 від 24.05.2016р, ЗАК №931277 від 24.05.2016р., від рубок головного користування згідно лісорубного квитка № 504175 від 19.01.2016 року.

    По даному факту ДП «Перечинський лісгосп» повідомляє, що фізична особа підприємець – покупець лісо-продукції перевозив дану деревину на своїх внутрішніх накладних, а бірки через загруженість сервера висвітлюються у базі на протязі декількох годин, іноді доби, тому говорити про перевезення незаконно зрубаної деревини є неправдивою інформацією.

    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору