ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У "Мерседесі" в дошках знайшли контрабандні сигарети (ВІДЕО)

    27 квітня 2024 субота
    32 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін повідомляє...

    У пункті пропуску "Вилок" на Закарпатті.



    Вчора, 4 червня, у пункті пропуску «Вилок» прикордонники Мукачівського загону разом з співробітниками митниці, під час спільного огляду авто марки «Мерседес-Бенц 280Е» виявили майже 3000 пачок контрабандного тютюну.


    Громадянин України, який прибув вищевказаним автомобілем на смугу руху «зелений коридор», під час проходження контролю помітно хвилювався та не зміг дати чіткої відповіді щодо наявності заборонених до переміщення через державний кордон предметів. Прикордонниками було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду транспортного засобу.


    Сигарети 24-річний українець намагався провезти, приховавши їх у спеціально виготовлених нішах дерев’яних дощок. Дерев’яні вироби з клеєної дошки в кількості 33 штуки, знаходились у багажному відділенні та салоні автомобіля на задньому сидінні. Зі схованок, які знаходились у дошках правоохоронці дістали 500 пачок сигарет марки «Lifa menthol», 990 пачок сигарет марки «Lifa Strawberry» та 1460 пачок сигарет марки «Compliment Super Slims », усі сигарети були без акцизних марок.


    Виявлені тютюнові вироби у чоловіка вилучили. Сума оцінки встановлюється, повідомили у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору