ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Троє людей потонули і один травмувався протягом тижня на Закарпатті

    26 квітня 2024 п'ятниця
    31 переглядів
    Закарпаття. Потопельники і травми у горах.

    Протягом останнього тижня, з 21 по 28 червня, у місцевих водоймах потонули троє громадян, з них одна дитина. Окрім того, дістала травми одна людина.

    Про це проінформували в управлінні ДСНС в Закарпатській області.
    Так, 27 червня, під час відпочинку на г. Петрос у Рахівському районі травмувався турист. Мешканця м. Київ 1969 р. н. з пошкодженим суглобом рятувальники транспортували до медзакладу, але від подальшої госпіталізації постраждалий турист відмовився.
    22 червня у р. Латориця в м. Свалява знайдено тіло 68-річного місцевого мешканця. 24 червня на Закарпатті потонули дві людини. В озері у с. Дийда Берегівського району відпочиваючі знайшли тіло дитини 2005 р. н.. Того ж дня у р. Тересва у с. Бедевля Тячівського району виявлено тіло громадянина 1998 р. н.. Наразі причини смерті усіх трьох загиблих встановлюються.
    Як зазначили в управлінні ДСНС в Закарпатській області, станом на 28 червня на території Закарпаття зареєстровано 11 випадків загибелі людей на воді від початку цього року, за аналогічний період минулого року таких випадків було 15. Головними причинами загибелі є відпочинок в необлаштованих місцях та не дотримання правил безпеки на воді.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору