ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці цьогоріч найактивніше відпочивають на курортах ...України та Європи (ВІДЕО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    45 переглядів
    Літо – час відпочинку...

    Літо – час відпочинку. За півтора місяця хтось вже встиг взяти відпустку і відпочити на світових курортах, а дехто тільки мріє поніжитися під пальмами.



    Менеджер з туризму Ольга Петрінко розповіла, яким країнам зазвичай віддають перевагу закарпатці.


    "Зараз туристи із Закарпаття подорожують у безвізові країни, такі як Туреччина, Єгипет, Туніс, Чорногорія та Кіпр. Також можна подорожувати в візові країни, такі як Греція, такі як Іспанія. Дуже хороші ціни на них. Можна за триста євро полетіти на «все включено» на людину за тиждень", – каже пані Ольга.


    Вона працює в туристичній компанії вже п’ять років. Жінка розповіла, що найпопулярнішими в літню пору залишаються європейські курорти. Екзотичні країни обирають рідше.


    "Влітку не дуже подорожують, тому що в екзотичних країнах зараз сезон дощів. Але почнеться осінь, почнуться екзотичні країни, такі як Тайланд, Шрі-Ланка, Домінікана", – зазначає менеджер з туризму Ольга Петрінко.


    Ужгородець Степан Дадус подорожує з сім’єю вже не перший рік. Цього разу вподобали іспанський острів Майорка. Він багатий на морепродукти, що й «підкупляє» туристів.


    "Потрапили на їхній основний ринок морепродуктів. мені там, що вибрав, те й приготували. Було просто супер. Море на Пальмі красиве дуже, яскраве. Був у Хорватії, був у Греції, був в Туреччині на морях. Ну, Іспанія поки цікавіша", – мовив мешканець обласного центру..


    Студентка Олеся Матій також досвідчений турист. У підлітковому віці дівчина разом з танцювальним колективом, учасницею якого була, побувала в Австрії, Болгарії, Словаччині, Угорщині, Греції. Цього літа вирішила подорожувати Батьківщиною.


    "Я подорожую Україною. Це переважно Київ, Івано-Франківськ, планую поїхати в Чернівці. І ще недавно побачила по телебаченню дуже гарну місцину в Україні, на Миколаївщині, називається Диявольська долина. От, мені дуже сподобалося, я хочу неодмінно відвідати", – стверджує дівчина.


    Психологи радять обов’язково відпочивати влітку. Менеджери з туризму, в свою чергу, радо допоможуть підібрати кращий варіант закордонного відпочинку для душі, тіла і гаманця. І кажуть, якщо ж «all inclusive» вже набрид, варто відвідати старовинні українські міста та мандрувати горами.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору