ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Карпатах прикордонники виявили 23 ящики сигарет та затримали 4 румунів

    26 квітня 2024 п'ятниця
    51 переглядів
    Чернівецький прикордонний загін повідомляє...

    Четверо громадян Румунії, які, ймовірно, причетні до незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон, затримали цієї ночі прикордонниками відділу «Селятин» Чернівецького загону.

    А кількома годинами раніше, на іншій ділянці прикордонники цього ж відділу виявили місце, де було наскладовано 23 ящики сигарет марок «Ашіма» та «Марбле». Цигарки були ретельно запаковані та прикидані гіллям. Очевидно, порушники найближчим часом планували переправити куриво до сусідньої Румунії.

    Для пошуку ймовірних власників покинутого краму було вислано додаткові прикордонні наряди. І вже за кілька годин неподалік державного кордону було помічено 4-х невідомих осіб, які спробували втекти від охоронців кордону. Для затримання порушників довелося здійснити кілька попереджувальних пострілів вгору.

    Усі затримані виявилися громадянами сусідньої Румунії віком від 18 до 21 року. Затриманих осіб та тютюнові вироби доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення.

    Після складання адміністративно-процесуальних документів та повного перерахунку вилученого курива, сигарети будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області, а долю затриманих порушників вирішуватиме український суд.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору