ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Відродження» розпочало на Закарпатті збір підписів щодо зменшення тарифів на компослуги

    26 квітня 2024 п'ятниця
    75 переглядів
    УЖГОРОД - ОКНО В ЕВРОПУ - UA-REPORTER.COM

    Сьогодні в Закарпатській області стартував збір підписів під зверненням до Президента та Прем'єр-міністра щодо зменшення тарифів на комунальні послуги. Збір підписів проходить під лозунгом «Ми - за тарифи, які відповідають доходам!»

    Зокрема, у зверненні до Президента України, Кабінету міністрів України від мешканців Закарпатської області йдеться: «Більш ніж за два роки роботи нової влади в Україні спостерігається тільки погіршення становища населення. Економіка занепадає, люди втрачають роботу, рівень доходів знижується. Натомість уряд постійно підвищує ціни на комунальні послуги, система субсидій не працює, і цієї зими тисячі українців ризикують опинитися в холодних домівках!
    Тому вимагаємо до початку зимових холодів зменшити ціни й тарифи на комунальні послуги бодай до рівня опалювального сезону 2015-2016 років, повернути соціальну пільгу на газ і терміново взятися за розробку та впровадження антикризових заходів у економіці».
    Інформаційні намети, в яких здійснюється збір підписів, від сьогодні будуть розташовані в багатьох містах Закарпаття. «Зокрема, в Мукачеві такий намет знаходиться на площі Кирила і Мефодія (поблизу Ратуші), і до нього від ранку вже вишикуються черги. Це свідчить про те, наскільки гострою є проблема високих тарифів у комунальній сфері й наскільки нею переймаються люди», - прокоментував депутат Мукачівської міської ради від партії «Відродження» Олег Казибрід.
    Він також нагадав, що під час засідання сесії Закарпатської обласної ради 28 липня поточного року депутати ухвалили ініційований фракцією «Відродження» проект рішення «Про встановлення тимчасового мораторію (заборони) на введення з 1 липня 2016 року в дію підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення Закарпатської області».
    Прес-служба Закарпатської обласної організації партії «Відродження»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору