ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як Генконсульство Угорщини у м.Ужгород 25-річчя свого відкриття святкуватиме?

    26 квітня 2024 п'ятниця
    82 переглядів
    Першій 25 років Генкосульство Угорщини в Ужгороді відсвяткує знаковими подіями.

    Цього року виповнюється 25 років з того дня, коли в обласному центрі Закарпаття відкрилося Генеральне консульство нашого доброго сусіда – Угорщини. Це була перша дипломатична установа іноземної держави в місті.

    У зв’язку з цим Генеральне консульство Угорщини в Ужгороді проводить низку цікавих заходів. Так, 12 серпня відбудеться урочисте відкриття спортивного майданчика біля гуртожитку №4 УжНУ, який створено за підтримки Уряду Угорщини. Також на ньому буде проведено перші змагання: турнір з міні-футболу, в якому візьмуть участь команди Генконсульства, Закарпатської ОДА, УжНУ та банку ОТП. Подія відбудеться о 15.00 на вул.Університетській перед гуртожитком.
    А наступного дня, 13 серпня, триватимуть заходи безпосередньо в приміщенні Генконсульства. З 10 години екскурсійні групи у супроводі одного з консулів матимуть можливість відвідати приміщення цієї дипломатичної установи. У внутрішньому дворі та репрезентаційних залах будут проведені виступи угорських народних вокальних та танцювальник колективів, дегустація угорських національних страв та напоїв.
    Планується також вручення нагород від Генконсульства і угорського Уряду.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору