ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На території Словаччини знайшли місце, де зберігається вивезений з України ліс!

    27 квітня 2024 субота
    87 переглядів
    Де зберігається вирубаний на українсько-словацькому кордоні закарпатський ліс.

    Про це в ефірі "5 каналу" повідомив заступник генерального прокурора України, головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

    "(На території Словаччини. - Ред.) Ми встановили місце і зараз проводиться його огляд. З України вивезено понад шість тисяч кубів, понад сім тисяч дерев ... Ми точно досліджуємо, нам французи допомагають, вони покажуть, як рухалися машини з української боку в бік Словаччини ", - сказав він.
    "Але надії на те, що під час війни можна буде десь щось зробити, або не побачать, чи не почують, не можуть виправдатися в Україні. Побачать і почують", - підкреслив головний військовий прокурор.
    Матіос також пояснив причини, через які в Україні з'явилася контрабанда лісу.
    "Коріння будь-яких проблем в державі від прикритої або неприкритою жадібності і бажання збагатитися на те, що погано лежить. Погано охороняється кордон, погано контрольовані військові збройні формування в вигляді ДПСУ привели до повної безкарності. Необхідність проведення обшуку (в офісі Держприкордонслужби. - Ред .) була абсолютно обґрунтована ", - упевнений він.
    Матіос також прокоментував заяви про перевищення необхідних заходів з боку спецназу: "Протистояння немає. Я взагалі з презирством ставлюсь до тих, хто розмазує наслідки нежиті з офіцерського особі. Що це за плачі? ... Заактівно діяв КОРД, але були для цього всі підстави ", - резюмував Матіос.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору