ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поради для гравців Pokemon Go від українських полісменів

    26 квітня 2024 п'ятниця
    70 переглядів
    Що радить Нацполіція нашим гравцям у Pokemon Go?

    Національна поліція України розробила та опублікувала у вигляді інфографіки поради для гравців Pokemon Go.

    У поліції зазначили, що популярність сервісу Pokemon Go призвела до виникнення нового спектру загроз, пов’язаних з його використанням — об’єктам критичної інфраструктури, життю та здоров’ю окремих громадян. Кількісно збільшуються смертельні випадки з гравцями Pokemon Go і урізноманітнюються порушення закону ними та стосовно них.
    Так, низка держав вже озвучили застереження для своїх громадян і направили офіційні запити до розробників віртуальної гри з метою нівелювання негативних наслідків від використання цього онлайн сервісу.
    Зокрема, в Ізраїлі заборонили своїм службовцям використовувати додаток Pokemon Go під час перебування на режимних об’єктах. Керівництво відомств побоюється витоку інформації з обмеженим доступом. Для запобігання будь-яких незаконних дій, пов’язаних з грою Pokemon Go, поліція Риги написала рекомендації-застереження для своїх громадян.
    “Враховуючи реальність загроз щодо об’єктів критичної інфраструктури, режимних об’єктів, зони АТО, громадських місць внаслідок безконтрольності використання цього сервісу на території України та безпеки пересічних громадян, МВС готове ініціювати розгляд на засіданні Кабінету міністрів України, РНБОУ питання регулювання діяльності на території України подібних сервісів”, — йдеться у повідомленні.
    Тож Нацполіція, використовуючи зарубіжний досвід реагування державних органів на інциденти, пов’язані з Pokemon Go, для недопущення тяжких наслідків для прихильників гри та захисту законних прав та інтересів осіб, які мимоволі можуть бути втягнуті до неї, на першому етапі запропонувала свою пам’ятку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору