ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фестиваль "Кришталеві грона" відкрився на Закарпатті

    26 квітня 2024 п'ятниця
    32 переглядів
    У Виноградові відбулось урочисте відкриття фестивалю „Кришталеві грона”.

    У четвер, 25 серпня, перший заступник міського голови Виноградова Василь Ціцей урочисто відкрив XVIII міжнародний фестиваль сучасної пісні і танцю „Кришталеві грона” імені Андрія Гріги.

    Цьогоріч «Кришталеві грона» відзначають своє повноліття – 18 років з часу першого фестивалю, який з районного масштабу переріс у міжнародний музичний проект та став беззаперечною візиткою Виноградова. Свого часу через кришталеву музичну кузню пройшли представники Індії, Нігерії, Ізраїлю та інших держав. У 2016-му він стане школою професійної майстерності для юних талантів із 7 країн (Білорусі, Молдови, Румунії, Угорщини, Польщі, Греції та України) і 12 областей України – це юні артисти віком від 6 до 21 року, загалом біля 150 учасників.

    Міжнародний статус фестивалю підтверджує і інтернаціональний склад журі, до якого увійшли представники Грузії, Білорусі, Молдови та України. Також оцінювати учасників буде Галина Голубєва – викладач вокалу на телепроектах «Х-фактор» та «Україна має талант».

    Крім суто конкурсної програми цими днями на гостей міста чекатимуть вечори знайомств та відпочинку, екскурсії, визначення «Міс» та «Міні-міс фестивалю».

    Церемонія нагородження лауреатів та володарів Гран-прі, а також великий Гала-концерт відбудеться в рамках святкування Дня міста в амфітеатрі парку Перені 28 серпня о 17.30, інформує Виноградівська міська рада.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору