ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські школярі покажуть фотосвітлини, як відпочивали влітку (ВІДЕО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    60 переглядів
    В Ужгороді влаштують фотовиставку "Як я провів літо".

    «Як я провів літо» – твір на цю тему вже десятиліттями пишуть учні, повернувшись із канікул. В Ужгороді вирішили осучаснити завдання і влаштувати однойменну фотовиставку.

    За реалізацію проекту взявся Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості ПАДІЮН. Вікових обмежень учасників немає. У жанровому виборі критерії також не визначали – кажуть організатори.

    Сергій Денисенко, організатор

    Ми би хотіли, звичайно, заоохотити школярів, студентів, молодих фотографів або ж фотолюбителів, але ми не робимо якихось обмежень. Ми запрошуємо всіх, хто хоче взяти участь. Участь безкоштовна. Це можуть бути і портрети (індивідуальні, групові), і пейзажі, і репортажні знімки, і натюрморти. Будь-що. Головна тема — це літо.

    Фотовиставка присвячена новому навчальному року. Експозицію відкриють 17 вересня, але охочі долучитися до проекту вже з’явилися:

    Сергій Денисенко, організатор

    Ми вже маємо перші роботи, вони вже надійшли. Є оргкомітет виставки при ПАДІЮНі, який передивиться всі роботи, кращі роботи будуть надруковані і вивішені в ПАДІЮНі, а серед них уже визначаться переможці, яких буде відзначено призами.

    Основне завдання учасників — зробити гарнi літнi фото, з них відправити на пошту [email protected]. Роботи будуть приймати до 11 вересня включно.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору