ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Микола Азаров через суд повернув собі пенсію в Україні

    26 квітня 2024 п'ятниця
    82 переглядів
    "Росіянин" Микола Азаров знову з українською пенсією.

    Подільський районний суд міста Києва зобов’язав Пенсійний фонд відновити нарахування і виплату пенсії екс-прем’єр-міністру України Миколі Азарову. Про це повідомив віце-прем’єр Павло Розенко на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

    “Подільський районний суд міста Києва зобов’язав Пенсійний фонд відновити нарахування і виплату пенсії Миколі Азарову. Нагадаю, що ми припинили нараховувати і виплачувати йому пенсію ще на початку 2015 року”, — повідомив П.Розенко.
    Він також зазначив, що апеляція Пенсійним фондом України до Київського апеляційного суду вже подана.
    Нагадаємо, рішенням Апеляційного суду міста Києва від 4 лютого 2016 року було скасовано ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 21 грудня 2015 року про накладення арешту на пенсію (грошові виплати) М.Азарова.
    Проте управління спеціальних розслідувань Головного слідчого управління ГПУ під час досудового розслідування кримінального провадження стосовно М.Азарова повторно звернулося з відповідним клопотанням до слідчого судді Печерського районного суду міста Києва.
    Ухвалою суду від 24 лютого 2016 року зазначене клопотання було задоволено та повторно накладено арешт на кошти на пенсійному рахунку М.Азарова.
    Як повідомлялося, 30 березня Апеляційний суд м.Києва визнав законним арешт пенсійного банківського рахунку в “Державному ощадному банку України” колишнього Прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору