ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Одіозного екс-головного ДАІшника Ужгорода комісія відправила на поліграф!

    26 квітня 2024 п'ятниця
    59 переглядів
    Колишній головний ДАІшник Ужгорода отримував "відкати" за ДТП.

    Одіозного екс-даішника Ужгорода Олексія Співака, який у період війни на Сході України ходив з георгіївською стрічкою, атестаційна комісія відправила на поліграф, або так званий детектор брехні.

    Про це повідомило джерело з ГУНП в Закарпатській області.
    Олексій Співак, будучи керівником Ужгородського ДАІ у період з 2011 по 2013 роки організував співпрацю зі страховою компанією “Універсальна” і отримував “відкати” за те, що під час ДТП скеровував туди клієнтів та організовував схеми відшкодування страхівки для післяаварійних авто.
    Колишні співробітники Олексія Співака також повідомляють, що у системі у нього були три прізвиська : “Певец”(у світі криміналу), “Сєпар” (за носіння георгііївської стрічки у 2014 році) та “Царь” (за те, що сам себе возвеличував і зверхньо ставився до всіх підлеглих).
    Співробітники пана Співака також стверджують, що коли екс-керівник Ужгородських ДАІшників відправився спокутувати свою провину у АТО, то одразу приватизував усі картки на бензин та всі кошти, які управління збирало на забезпечення своїх колег. Відтак, у зоні АТО Співак за привласнення цих матеріальних цінностей мало не поплатився життям.
    Що ж до останньої займаної посади Олексія Співака— керівника служби безпеки руху Закарпатської області, вже звільнені з органів ОВС працівники розповідають взагалі моторошні історії. За їхньою інформацією, Олексій Співак відправляав по області певні екіпажі на “рибні” місця, де патрульні мали збирати на дорозі так звану данину. Про місце роботи своїх підлеглих Співак заздалегідь інформував громадську організацію “Спецконтроль”, керівників якої не так давно зловили за підозрою у вимаганні грошей за компромат. Громадські активісти за інформацією “шефа” даішників знімали факт дачі інспекторам хабарів. Згодом після переглядів відеоматеріалів, аби залишитися на посаді, начальник пропонував своїм же співробітникам залагодитиити справу. Сума такого проступку, за інформацією екс-даішників, коливалася від 2 до 4 тисяч доларів.
    За інформацією тих же колег пана Співака, у просуванні його по атестаційній комісії сприяє його товариш, член комісії і нинішній начльник міськвідділу нацполіції у місті Ужгороді Роман Стефанишин. Саме тому Олексій Співак упевнений у безпроблемному проходженні атестації. Силовики прогнозують, що за умови повернення Співака на попередню або будь-яку іншу посаду у структурі служби дорожнього руху чи патрульної поліції, у краї поновиться схема поборів та елітних “рішалйлівок” від екс-начальника.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    То ще скотиняка ррідкісна - скільки ДТП "покришував" витягуючи цімборів алкашів

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ши у 90х роках Альоша возив контрабандні сигарети через перевал, кришува перевозку нелегалів, заробив кучу бабла і тепер на всіх ложив х.....

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    його на на поліграф у у шахту нафіг спустити і хай відробляє все бабло що збив у людей