ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Депутати Закарпаття переймаються ремонтом доріг, берегоукріпленнями, дитячою оздоровницею та національною самосвідомістю у молоді

    27 квітня 2024 субота
    67 переглядів
    Закарпатська обласна рада повідомляє...

    На другому пленарному засіданні четвертої сесії облради було проголосовано за низку депутатських звернень та запитів, у т.ч. й колективних.

    Зокрема, Роман Шніцер та Петро Грицик звернулися щодо виділення коштів з обласного бюджету у сумі 400 тис. грн для проведення капітального ремонту будівлі майстерні Перечинського професійного ліцею.
    Крім того, Роман Шніцер звернувся ще з двома запитами. Один із них - про виділення коштів для укладання асфальтового покриття залізобетонного мосту та підї’зної дороги до нього через річку Уж у с.Дубриничі Перечинського району (напрямок автомобільної дороги «Дубриничі – Чорноголова»), інший - про виділення коштів з обласного бюджету для будівництва берегоукріплення потічка Вулшава у м.Перечин.
    На пленарному засіданні підтримано й інший колективний запит. Зокрема, Петра Голубки, Нелі Дан, Василя Дем’янчука, Романа Каптоли, Василя Куцини, Івана Куцини, Валерія Мурги, Юрія Паканича, Василя Федурцьо, Федіра Яринича щодо утворення госпітального округу на базі Тячівського району і Тячівської районної лікарні № 1.
    Також проголосували обласні обранці за три запити Петра Добромільського. Перший - стосувався проведення ремонту зруйнованого відрізку автодороги по вулиці Л.Українки у с.Білки Іршавського району, другий – необхідності забезпечення експлуатаційного утримання автодороги обласного значення Іршава - Ільниця - Білки – Вільхівка до вирішення питання щодо проведення капітального ремонту на відрізку по вул.Івана Франка у с.Білки, наступний - здійснення робіт з поточного ремонту центральної автодороги обласного значення, яка пролягає через село Гребля Іршавського району .
    Прозвучали в залі депутатські запити ідейні та такі, що покликані підтримати щасливе дитинство. Зокрема, Іван Куцина клопотав про поповнення бібліотечного фонду навчальних закладів області книгами українських авторів з метою формування в учнівської молоді національної самосвідомості, виховання поваги та любові до України. А Мирон Помпель – про фінансування завершення будівельних робіт на об’єкті «Корпус № 1 обласного спеціалізованого дитячого пульманологічного санаторію «Малятко», с. Оноківці Ужгородського району – «реконструкція».
    Прес-служба Закарпатської облради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору