ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті - дощі з мокрим снігом, у горах - морозно

    19 березня 2024 вівторок
    64 переглядів
    Закарпатський обласний гідрометеоцентр повідомляє...

    Протягом 5 жовтня в Україні переважно прохолодна погода і опади майже на всій території, повідомляє Гідрометцентр.

    “У західних областях дощі, подекуди з мокрим снігом, вночі на Львівщині, Волині та Рівненщині сильні опади; температура вночі 1-6° тепла, вдень 5-10°С”, — йдеться у повідомленні.
    Синоптики прогнозують, що на високогір’ї Карпат протягом доби від 1°С тепла до 3°С морозу.
    "На решті території дощі, вночі на Житомирщині, вдень у більшості північних та центральних областей місцями сильний дощ, лише на крайньому сході без опадів; температура вночі 7-12°С, вдень 11-16°С, у східних областях 17-22°С", - додають в Гідрометцентрі.
    Вночі та вранці у східній частині та Приазов’ї подекуди туман.
    Повідомляється, що вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, у західних областях окремі пориви 15-20 м/с.
    Раніше повідомлялося, що морози в Україні протримаються не більше 5 тижнів, а сніг випаде вже у грудні.

    Протягом ночі погода Закарпатської області зумовлювалась фронтальною зоною. Спостерігалось хмарно, пройшли дощі, у горах місцями мокрий сніг на високогір'ї сніг, подекуди слабка ожеледь, опадів 1-5 мм. Вітер північний 5-12, місцями пориви 13-15 м/с. Температура повітря 2-7° тепла, на високогір'ї 1-2° морозу.
    Вдень в тилової частині циклону очікується хмарна погода, часом дощі, у горах місцями з мокрим снігом та снігом, місцями сильні опади. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря 4-9° тепла, у горах місцями 0-3° морозу.
    В Ужгороді до 8° тепла.
    Автошляхи: Часом дощі, у горах місцями мокрий сніг. На перевалах подекуди ожеледиця. Видимість в опадах 1-2 км, місцями 300-500 м.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору