ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Від жителя Ужгорода поліція вилучила наркотиків вартістю понад 150 тисяч гривень (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    46 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Працівники Закарпатського управління Департаменту протидії наркозлочинності спільно зі слідчими Ужгородського відділу поліції провели санкціонований судом обшук в квартирі 46-річного жителя м.Ужгорода.

    Чоловік фігурує в кримінальному провадженні, що стосується незаконного обігу наркотичних засобів. Окрім цього, він і раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками.
    Цього разу він разом зі своєю співмешканкою спеціально винайняли квартиру і використовували її для розповсюдження забороненого товару серед наркозалежних.
    Під час обшуку працівники поліції знайшли в квартирі марихуану вагою близько 150 грамів, 10 грамів білого порошку, схожого на наркотик метамфетамін, а також електронні ваги для фасування наркотиків. У помешканні були й потенційні покупці, які, як показала експертиза, перебували в стані сп’яніння, - інформує ГУ НП Закарпаття.
    Усе вилучене направлено на експертне дослідження. Якщо підтвердиться, що це справді наркотики, то ужгородець знову опиниться на лаві підсудних.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору