ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Профактивісти держустанов Закарпаття і Сумщини обмінялися досвідом роботи

    26 квітня 2024 п'ятниця
    85 переглядів
    Закарпатська облпрофрада повідомляє..

    Закарпатська обласна профспілкова організація працівників держустанов, спираючись на профспілковий актив, послідовно відстоює права та інтереси спілчан.

    З тим, як в нашій області проводиться ця робота, знайомилися їх колеги – профспілкові активісти держустанов Сумської області, яких очолював голова облорганізації профспілки Ігор Теліженко.
    На засіданні круглого столу, який відбувся за участю профактивістів двох областей, голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників держустанов Марія Петечук розповіла про основні напрямки діяльності обласної профспілки щодо соціально-економічного захисту працюючих. Нині серйозною проблемою є ситуація, що склалася з виплатою у повному обсязі заробітної плати державним службовцям області. У зв’язку з цим, обласна профспілкова організація звернулася до Президента України Петра Порошенка, Голови Верховної Ради України Андрія Парубія, Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з проханням дати відповідні доручення щодо вжиття невідкладних заходів для виділення місцевим бюджетам Закарпатської області, а також державним установам, що фінансуються з Державного бюджету, додаткової дотації на виплату заробітної плати державним службовцям нашого краю згідно норм нового Закону України «Про державну службу».
    Профактивісти Сумщини також ознайомилися з роботою Берегівського та Мукачівського райкомів профспілки працівників держустанов. Вони побували в дитячому оздоровчому закладі «Вогник», який знаходиться на балансі галузевої профспілки і за підсумками літнього оздоровлення дітей у 2016 році визнаний кращим в області та представлений облпрофрадою до відзначення Федерацією профспілок України. Про роботу оздоровниці розповіла заступник голови обласної профспілкової організації Діана Гондорчин.
    Відбулася також гостра фахова дискусія з питань діяльності галузевої профспілки в сучасних умовах, підсумки якої підбили голови обласних організацій профспілок Закарпаття і Сумщини Марія Петечук та Ігор Теліженко.

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради

    На ФОТО:
    - профспілкові активісти держустанов Сумської області знайомляться з роботою своїх закарпатських колег.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору