ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На соціальні потреби мешканців Закарпаття надійшло понад 1,5 млрд грн

    26 квітня 2024 п'ятниця
    61 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    У січні-вересні 2016 року підприємства і підприємці Закарпатської області сплатили до бюджету понад 1 млрд 516 млн грн єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

    Показник очікуваних доходів перевищено на 94,3 млн грн. Лише у вересні надійшло 179 млн грн, додатково сплачено 18,3 млн грн.
    Найбільшу частку внеску сплачено в Ужгородському – майже 489 млн грн, Мукачівському – понад 310,6 млн грн та Тячівському – понад 116,2 млн грн районах.
    Водночас, порівняно з минулорічними надходженнями за відповідний період, спостерігається певне зниження, яке зумовлено змінами до законодавства з 1 січня. Так, через зменшення фактичної ставки ЄСВ з 38% до 22% рівень сплати за дев’ять місяців дещо скоротився.
    Фахівці органів ДФС Закарпаття зазначають, що зміни у законодавстві дозволили істотно зменшити навантаження на фонд оплати праці для роботодавців, а вивільнені кошти спрямувати на розвиток виробництва та інші потреби. Зокрема, лише завдяки заходам органів фіскальної служби з детінізації заробітних плат та офіційному оформленню працівників до бюджетів додатково надійшло майже 417 млн грн ЄСВ. Це і є одним з основних компенсаторів законодавчих змін.
    Нагадаємо, єдиний внесок автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в держказначействі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору