ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські АТОшники подякували за допомогу до Дня Захисника України (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Чергова гуманітарна допомогу військовим із Закарпаття.

    Депутати Закарпатської обласної ради та голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук, начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга та начальник відділу кадрового та юридичного забезпечення ДП «Брустурянське ЛМГ» Михайло Немеш доставили чергову гуманітарну допомогу військовим із Закарпаття.

    «Кожен із нас відчуває підтримку свого народу і свято вірить, що наусіх нас чекає світле майбутнє, адже у своїх поглядах ми єдині. Нам було передано: новий джип Opel Frontera, продукти харчування, гумові чоботи, питна вода, бочки для зберігання питної води, зимню резину для транспорту. Також були присутні: полковник Череміський Б.М. та підполковник Тищук І.М. Велика подяка висловлюється від імені захисників України, Закарпатського ОВК, Тячівського РВК та 4-го ОМБ 128 – ї горнопіхотної бригади.
    Хочемо запевнити Вас, що ніколи не зрадимо українському народові, славою та честю захищатимемо свою вільну та рідну неньку Україну. Отже, прийміть від нас слова щирої синівської вдячності за надану допомогу та підтримку у скрутний для нашої Батьківщини час, а за добру справу нехай віддячить Вам Господь Бог Своєю милістю, мирним і чистим небом над Вашими головами»- написали військовослужбовці.
    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору