ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Керівник поліції Перечинщини про методи боротьби з "лівими" горілкою та деревиною

    26 квітня 2024 п'ятниця
    79 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Начальник Перечинського відділення поліції, підполковник поліції Анатолій Шкирта зустрівся з сільським головою села Вільшинки Іваном Цубиною та колективом сільської ради, де провів особистий прийом громадян з активом села.

    Анатолій Шкирта підняв питання про незаконний продаж сурогатних алкогольних напоїв, правоохоронець наголосив, що враховуючи останні масові отруєння метиловим спиртом в Україні, працівники поліції вживають всі можливі заходи впливу, аби не допустити подібних ситуацій в нашому краї.
    Поговорили під час зустрічі і про порушення у сфері лісового господарства, керівник поліції району запевнив, що правоохоронці спільно з працівниками лісового господарства постійно проводять роботу з виявлення та запобігання порушень у цій сфері на території району.
    Анатолій Шкирта розповів про роботу груп швидкого реагування, які здійснюють цілодобове чергування на території району та й загалом про роботу всіх служб Перечинського відділення поліції. Під кінець зустрічі керівник поліції Перечинщини подякував всім за теплий прийом та приємну зустріч.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору